Ataşehir'deki çevreci projesi My Towerland'ı satışa sundu

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ağaoğlu, finans merkezi Ataşehir'deki My Towerland'ın tamamını satışa sundu. Proje hayata geçtiğinde tüketilecek

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ağaoğlu, finans merkezi Ataşehir'deki My Towerland'ın tamamını satışa sundu. Proje hayata geçtiğinde tüketilecek yıllık 36 milyon kilowatt/saat enerjinin tamamı firmanın ürettiği yenilenebilir kaynaktan karşılanacak. Bu sayede projede yaşayanlar elektriği yüzde 20 daha düşük bedelle kullanacak.

My Towerland projesinin ilk etabı olan ve tamamlanma aşamasına gelen 420 konutluk Sky Towers'ın ardından, 2012 sonunda teslim edilecek ve toplam 2 bin 535 konuttan oluşan My Towerland başta banka ve finans kesiminde çalışanlar olmak üzere bölgeye ilgi duyan geniş bir alıcı kitlesine hitap ediyor.

Proje ferah yaşam alanları, verimli alan kullanımları, deniz manzaralı kat bahçeleri gibi özelliklerinin yanı sıra Türkiye'de bir ilk olan gökyüzü villaları gibi yenilikleri de içeriyor. Ana arterlere olan ulaşım kolaylığı ile ön plana çıkan My Towerland sosyal imkânlarıyla da dikkat çekiyor. My Towerland'da 77 ve 133 metrekare arasında değişen 1+1 üniteler, 98 ve 286 metrekare arasında değişen 2+1 üniteler, 139 ve 335 metrekare arasında değişen 3+1 üniteler ile 216 ve 342 metrekare arasında değişen 4+1 üniteler yer alıyor. Üniteler daire sahiplerinin farklı ihtiyaçları gözetilerek 56 farklı tipte planlandı. Gökyüzü Villaları ise 49 ve 50. katlarda yer alan iki katlı villalardan oluşacak.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir bölgesinin hızla değer kazanmakta olduğunu belirtirken artık hayata geçmekte olan İstanbul Finans Merkezi projesine paralel olarak bölgenin halen çok büyük bir kazanç fırsatı sunmakta olduğunu ve buradaki gelişme için Londra ve Moskova gibi merkezlerdeki fiyat gelişmelerinin örnek alınabileceğini ifade etti.

Ağaoğlu, Ataşehir'de kalan son büyük arazi üzerinde geliştirilen bu büyüklükteki bir projenin çok ciddi yaşam ve yatırım avantajları olacağını vurguladı.

Ağaoğlu; "Avrupa Birliği için belirlenen 2020 yılı hedeflerini biz şimdi bu projede aştık. Bu hem dünya için hem de ülkemiz için çok önemli bir sosyal sorumluluktur. Ağaoğlu olarak bu konuda attığımız adımlar bize gurur veriyor." dedi.