Serdar: '31 Mayıs'a kadar imza atmam'

Beşiktaşlı Serdar Özkan, şu an için herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını söyledi.

Beşiktaşlı Serdar Özkan, şu an için herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını söyledi. Serdar, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, adının Galatasaray ile anılması konusunda, kendisinin de daha çok çevresinden bunları duyduğunu söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu, "kimseyle anlaşma sağlamadım. Çeşitli görüşmelerimiz var. Ama kimseyle anlaşmaya varmadım. İmza falan da atmadım" dedi.

Siyah-beyazlı kulüple 31 Mayıs'a kadar sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Serdar, "o güne kadar hiçbir yere imza atmam" diye konuştu.

Menajerinin Beşiktaş ile görüşmelere devam edip etmediğini bilmediğini söyleyen Serdar, "bazı şeyleri oluruna bıraktım. Çok üstüme geliyorlar, karalamaya çalışıyorlar. 31 Mayıs'tan sonra önüme bakacağım" dedi.

Genç oyuncu, bu sezon kaçırdığı gollerden üç veya dört tanesini atması halinde böyle eleştirilere maruz kalmayacağını iddia ederek, "bu golleri atmayı benden çok isteyen yoktur. Ama olmadı. Demek ki şanssızım" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda taraftarlarla diyaloğa girmesi konusunda ise Serdar Özkan şunları söyledi:

"Pişman değilim. Sokakta kimin anasına babasına küfretseler bir tepki verir. Küfür eden benim yaşımda bir çocuktu. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Üstümde Beşiktaş forması varken kimse küfür edemez."

Serdar, Bursaspor maçında oynayıp oynayacağı konusunun ise teknik direktör Mustafa Denizli'nin takdirine kaldığını dile getirdi.

CNN Türk