Oyumu genelde CHP'ye veriyorum

HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Teke Tek isimli programın dün geceki konukları ünlü tarihçi Murat Bardakçı ve karikatürist Mehmet Çağ Çağ oldu.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu öne sürülen skandal kasedin ve Baykal'ın istifa kararının konuşulduğu programda Fatih Altaylı gelen yorumlar karşısında kendini tutamayarak bir itirafta bulundu.

Baykal'ın yaşadıklarının komplo olduğunu ancak yapılan işin de doğru olmadığını ifade eden ve 'Topluma malolmuş kişiler hayatlarına dikkat etmeli ve bedellerini ödemeli. Burada Deniz bey ve Nesrin hanımın ahlak bekçiliğini de yapmıyoruz' diyen Altaylı, 'Deniz bey gerekeni yapmıştır'dedi.

İzleyicilerden gelen maillere kızan Altaylı, tarafını belli etti ve 'Evet CHP'liyim' dedi. Programa katılanlardan Murat Bardakçı da araya bir soru sıkıştırarak Altaylı'yı zorda bıraktı..

Bardakçı'nın 'Deniz bey dönse CHP'ye oy verir misin' sorusuna Altaylı, 'Verip vermeyeceğimi bilmiyorum ki, ben takım tutar gibi parti tutmadım. Ama genelde CHP'ye verdim' dedi..

İŞTE ALTAYLI'NIN O SÖZLERİ