Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev Anıtkabiri ziyaret ettikten sonra, Cumhurbaşkanlığı Köşk'ünde Abdullah Gül tar

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev Anıtkabiri ziyaret ettikten sonra, Cumhurbaşkanlığı Köşk'ünde Abdullah Gül tarafından resmi tören ile karşılanacak. Medvedev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile heyetlararası görüşmeler yaptıktan sonra Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılacak. Konuk Devlet Başkanı, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret ettikten sonra, Türk-Rus İş Forumu'na katılacak. Başbakan Erdoğan akşam Medvedev onuruna bir yemek verecek. (09.00- 10.00 -12.00 - 16.00, 17.30 - 18.00)

Avea CEO'su Erkan Akdemir ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, sim kart tabanlı mobil ödeme sistemini basın toplantısıyla tanıtacak. (10.00)

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Divan kurulu Topmantısı yapılacak. (13.30)

Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında 16 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının İl Güvenlik Kurulu Toplantısı yaqpılacak. (14.00)

Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Beşiktaş Cola turka - Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker ise Banvit ile karşı karşıya gelecek.