Başkan Bahçeci'den engellilere, engelsiz park

Kırşehir Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yöneticileri ve öğrenciler Engelliler Haftası dolayısı ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'

Kırşehir Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yöneticileri ve öğrenciler Engelliler Haftası dolayısı ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret etti. Ziyarete Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı, Şirin Kırşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, rehabilitasyon merkezi temsilcileri ve engelli öğrenciler katıldı.

Başkan Yaşar Bahçeci, kendisini ziyaret eden engelli öğrencilere bir sürpriz yaptı. Bahçeci, engelli vatandaşların faydalanabileceği engelsiz bir park yapacaklarını söyledi. Bahçeci, "İhalesi yapıldı. Bütün engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın problemlerinin toplum içinde en aza indirgenmesini diliyor, Engelliler Haftası'nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam diliyorum." dedi.

Başkan Bahçeci'nin ardından engelsiz park yapılması hakkında konuşan SHÇEK İl Müdürü Mahmut Dalgalı da geçen yıl Başkan Bahçeci'den böyle bir talepte bulunduklarını hatırlatarak; Bahçeci'nin 1 yıl sonra Engelsiz Park müjdesini vermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye engelli öğrenciler tarafından yapılan el emeği çeşitli hediyeler takdim edildi.