Ak Parti'li Gülsün'den Açıklama

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, 10 gün içinde Tokat'a sefer düzenleyen uçakların yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasını beklediklerini ifade ederek, "Ben bu konuda Tokatlıya güveniyorum, Tokatlılar uçakları dolduracaktır" dedi

Ak Parti'li Gülsün'den Açıklama
AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, 10 gün içinde Tokat'a sefer düzenleyen uçakların yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasını beklediklerini ifade ederek, "Ben bu konuda Tokatlıya güveniyorum, Tokatlılar uçakları dolduracaktır" dedi.
TESOB Başkanlığı'na bir süre önce ikinci dönem için seçilen Mehmet Bekçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, esnafı, birlikleri, sivil toplum örgütlerini önemsediklerini, değer verdiklerini kaydetti. Binlerce esnafı temsil eden TESOB'a vereceği hizmetlerde destek olmaya hazır olduğunu ifade eden Gülsün, Tokat'ın tanıtımına yönelik Başkan Bekçi'nin göstermiş gayretlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Bekçi ise AK Partili Gülsün'e Tokat Sigara Fabrikası, havaalanı ile ilgili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, esnaf teşkilatlarının temsilcileri olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.
AK Parti'li Gülsün, Borajet'in Tokat'a yaptığı seferlerde yolcu sayısının düşük olması ile ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi. Yolcu sayısının ilk güne göre artış gösterdiğini ifade eden Gülsün, kısa sürede uçakların tam dolu olarak seferlerine devam edeceğine inandıklarını kaydetti. Gülsün, "10 gün içerisinde uçağın dolmasını bekliyoruz. Daha henüz tanıtım yapılmadı. Biletlerin nerden alınacağı konusunda bile vatandaş bilgi sahibi değil. Onun için bu konuda Tokatlıya güveniyorum. Tokatlı bu havaalanına, uçaklarına sahip çıkacak. Bu uçaklar Tokat'ın uçağı. Bu havaalanı burada olduğu sürece azda olsa mutlaka seferler devam edecek" diye konuştu.
Gülsün, 10 gün içerisinde yapılan tanıtımlar ve bilet satışları ile uçakların dolu gelip gitmeye başlaması ile akşam seferlerine de başlanacağının altını çizerek konuşmasına şöyle devam etti: "Kesinlikle İstanbul-Tokat seferi karşılıklı olarak sabah ve akşam saatlerinde yapılacak. Ben bu konuda Tokatlıya güveniyorum, Tokatlılar uçakları dolduracaktır. İnşallah sıra bile olacaktır. Bizim şimdi inşallah akşam seferleri başladığında Sivas'tan yolcu alacağız. Fiyatlarla ilgili kendilerine biraz düşürmeleri yönünde ricada bulunacağım. En azından bu iş oturana kadar. Bu uçaklar 66 kişilik olduğu için normal uçaklardan daha az para kazanıyor. Diğer uçaklara göre pahalı olması normal. Sivas'a İstanbul'dan 179 TL'den aşağı uçuş yokmuş."