Ulusal İletişim Kongresi

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliği yaptığı Ulusal İletişim Kongresi 13 Mayıs'ta başlıyor

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliği yaptığı Ulusal İletişim Kongresi 13 Mayıs'ta başlıyor. 2 gün sürecek olan "Gülmenin Arkeolojisi ve Medyada Mizah olgusu" isimli kongreye RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun da katılacak.
İletişim Fakültesinin bu yıl ilk kez düzenlediği Ulusal İletişim Kongresinde, "mizah olgusunun tarihsel süreci", "anlamı" , "mizah ve siyaset", "Türkiye'de Mizah", "Kitle İletişim araçları ve Mizah", " Mizahın tüketimi ve reklamlar" gibi başlıklar çerçevesinde mizah olgusu anlatılacak.
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Prof. Dr. Önder Barlı, kongrenin başta iletişim bilimleri temel alanı olmak üzere, multidisiplinler bir yaklaşımla sosyal bilimlerin değişik alanlarında çalışmalar yürüten bir çok duayeni ve öğretim elemanını bir araya getireceğini bildirdi.
Mizahın duayenlerini ve Akademisyenlerini bir araya getirecek olan Ulusal İletişim Kongresine katılacak bazı isimler şunları; Yazar ve Gazeteci Prof. Dr. Hıfzı Topuz, Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Doç. Dr. Selçuk Hünerli ve Taraf Gazetesi Çizeri Tan Oral.