Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Rusya Devlet Başkanı Medvedev, Ankara'ya gelecek. Medvedev, Cumhurbaşkanı Gül'ün vereceği akşam yemeğine katılmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan Çanka

Rusya Devlet Başkanı Medvedev, Ankara'ya gelecek. Medvedev, Cumhurbaşkanı Gül'ün vereceği akşam yemeğine katılmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan Çankaya Köşkü'ne geçecek. (18.00/20.00)

Devlet Bakanı Ali Babacan, "Mali Kural Kanun Tasarısı Taslağı" konusunda açıklama yapacak. (09.00)

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Kanada Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle Kanada-Türkiye Enerji ve Çevre İş Forumu yapılacak. (09.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) işbirliği ile yapılan "Türk Bankacılık Sektöründe Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele" konulu panele katılacak. (13.30)

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İli Kurultay Delegeleri, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda toplanacak. (14.00)

Turkcell Süper Lig'e yükselen Bucaspor'un Başkanı Mehmet Bektur, basın toplantısı yapacak. (10.00)

TFF Başkanı Özgener ve Dilek Sabancı yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek. Türkiye Futbol Federasyonu ve zihinsel engellilerin spor yoluyla topluma kazandırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Özel Sporcular Derneği yarın ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (20.00)