Demirci'den Eşref'e Ziyaret

Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Muharrem Demirci ve beraberindekiler, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret etti.

10-16 Mayıs tarihleri arasındaki Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Muharrem Demirci ve Müdür yardımcıları Nihal Ersoy, Cihangir Cakmur, Zafer Türkan, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref şöyle konuştu:
"Bütün sosyal güvenlik kurumları işçisini memuru ya da bağ kurlusunu ayırmadan ilerlediğini görüyorum. Bizde şahsen görevim icabı, serbest piyasada da çalıştığım zamanlarda da işveren olarak bunu yaşadık. İş güvenliği şemsiyesi de çok önemli. Dolayısıyla bu koordinasyon iyi işlediğinde çalışanların haklarının verilmesi konusunu önem veriyoruz. Kurumun güçlenmesini temenni ediyoruz."