Basın turnuvasında Nouma'lı açılış

Yenimahalle Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Yenimahalle Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı. Yen

Yenimahalle Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Yenimahalle Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda heyecan başladı. Yenimahalle Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda açılış gecesine Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu, Pascal Nouma da katıldı.

Basın turnuvasının açılış vuruşunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile birlikte yapan Nouma, tribünleri dolduran Yenimahalleliler tarafından yoğun ilgi gördü. Hasan Doğan Stadyumu'nda başlayan turnuvanın açılışı Gençlerbirliği paf takımı ve basın mensuplarından oluşan karma takım arasında oynanan maçla başladı. Açılış maçı 3-0 Gençlerbirliği paf takımı lehine sonuçlandı. Daha sonra dostluk havasında yapılan ilk geceki maçlarında gazeteciler yeşil sahada hünerlerini sergiledi.

Ünlü komedyen ve program yapımcısı Okan Karacan'nın sunuculuğunu yaptığı açılış gecesine Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Nouma'nın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyeleri ve Yenimahalleliler katıldı.

Gecede konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, turnuvayı, gazetecileri Ankara'nın yoğun gündeminden biraz olsun uzaklaştırmak ve gazetecilere rahat bir nefes aldırmak üzere düzenlediklerini söyledi.