Anadolu Sakatlar Derneği Kermes Açtı

Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından Kayseri Hunat Hatun Medresesi'nde geliri üyelerin yararına kullanılacak olan kermes açıldı.

Hunat Hatun Medresesi'ndeki kermesin açılışına Vakıflar Bölge Müdürü Ali Veral, İl Müftü Yardımcısı Lütfü Çetinkaya, Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Osman Kılıç ve dernek üyeleri katıldı.
Başkan Osman Kılıç, kermesin bir hafta süre ile açık kalacağını belirterek, "Anadolu Sakatlar Derneği olarak tüm Türkiye geneline hizmet veriyoruz. Bu düzenlenen kermeste de, derneğimiz üyelerinin sıkıntılarını gidermek istedik. Elde edilecek gelir ile üyelerimizin sıkıntılarını çözmek istiyoruz" diye konuştu.
Vakıflar Bölge Müdürü Ali Veral ise, Anadolu Sakatlar Derneği tarafından kendilerine kermes yeri için talep geldiğini ve bu talebi karşılamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Veral, "Aslında her sağlam insan bir engelli adayıdır. Engelli insanlarımıza yardım etmek ve onların hayatını kolaylaştırmak hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.
Anadolu Sakatlar Derneği tarafından Hunat Hatun Medresesi'nde, tekstil ürünleri ve yiyecek çeşitlerinin bulunduğu kermes bir hafta boyunca açık kalacak.