Tunceli Ve Çukurca'daki Terör Saldırısı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bedeli ne olursa olsun ülkemizin terörle mücadelesi topyekun kararlılıkla sürdürülecek ve asla taviz verilmeyecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Çukurca'da mayın patlaması, Tunceli'de de Jandarma Karakoluna yapılan saldırı sonucu 5 askerin şehit olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çukurca'da mayın patlaması sonucu bir askerin, Tunceli'de de teröristlerin Jandarma Karakoluna yaptıkları saldırıda 4 askerin şehit olması, 7 askerin de yaralanmasının millete derin üzüntü yaşattığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, mesajında şunları kaydetti:
"Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan, ülkemizin demokratikleşmesinden rahatsızlık duyan ve amacı sadece şiddet olan terör örgütü son günlerdeki saldırılarıyla çirkin yüzünü göstermeye devam etmektedir. Bedeli ne olursa olsun ülkemizin terörle mücadelesi topyekun kararlılıkla sürdürülecek ve asla taviz verilmeyecektir. Milletimiz vatanını canından üstün tutan, bu uğurda şehit olan kahraman askerlerimizi sonsuza kadar gönlünde yaşatacaktır. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve
Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."