Özel Kızılırmak'tan 82'de 82

Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri YGS'de büyük başarı elde etti. Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi'nden sınava giren 82 öğrencinin tamamı YGS sı

Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri YGS'de büyük başarı elde etti. Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi'nden sınava giren 82 öğrencinin tamamı YGS sınavını kazandı. Kırıkkale geneli ilk 20 derece içine 10 öğrenci girdi.

Okul başarısı hakkında bir değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Ahmet Uyanık şunları söyledi: "Öğrencilerimizin başarılarından dolayı çok mutluyum. Bütün öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını aldılar. Kırıkkale genelinde ilk 20 içinde 10 öğrencimiz bulunmaktadır. Hem kitlesel hem de ferdi dalda okulumuz büyük başarı göstermiştir. Aynı başarının LYS'de de tekrar edeceğini ümit ediyorum."

Sınavda Kırıkkale 6.sı olan Osman Yurtseven, "Başarımda okulumun ve ailemin büyük payı var. Emeklerinden dolayı öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi. Sınavda 9. olan Tuna Zişan Emirtekin de, "Bu sınav önemliydi. Ancak Haziran ayında gireceğimiz sınavlar daha çok önem arz etmektedir." şeklinde konuştu. Dereceye giren okul öğrencilerinden Veysel Berat Gündüz ise "Zaman kaybetmeden LYS'ye hazırlanmamız gerekiyor." diye konuştu.