Kepezli Tenisçiler 3 İkincilik Aldı

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, Türkiye Tenis Federasyonu'nun Belek'te düzenlediği ve 212 sporcunun katıldığı Uluslararasu 8,9 ve 10 Yaş Turnuvası'nda 3 ikincilik aldı.

Kepezli Tenisçiler 3 İkincilik Aldı
Kepez Belediyesporlu 3 tenisçi, Türkiye Tenis Federasyonu'nun, Belek Kaya Otel Tenis Kortları'nda düzenlediği ve 212 sporcunun katıldığı 8-9- ve 10 Yaş Turnuvası'nda, rakiplerini yenerek, finale çıkma başarısı gösterdi. Final maçlarında rakiplerine yenilen. 9 yaş kızlarda Gamze Gemici, 9 yaş erkeklerde Arda Köpür ve 10 yaş erkeklerde Kutsal Korkman 2. oldu.
Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, tenis yakımın antrenmanını ziyaret ederek, başarılarından dolayı teknik heyeti ve sporcuları kutladı. Ünlüoğlu, zengin sporu olarak bilinen tenisi Kepez'de halkın sporu haline getirdiklerini, Kepezli tenisçilerin turnuva başarısıyla da gurur duyduklarını söyledi.
Kepez Belediyespor Tenis Takımı'nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk de Tenis Milli Takımı'na 2 sporcu verdiklerini anımsatarak, alt yapıdaki 117 sporcuyla çalışmalarını başarlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirtti. Köktürk, Türkiye'yi uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.