Cüneyt Arkın'a Ödül Günü Kaza Şoku

Sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, Eskişehir'de ödül törenine katılmasına dakikalar kala oğlu, gelini ve iki akrabasının trafik kazasında yaralandığını öğrenince hastaneye koştu.

Cüneyt Arkın'a Ödül Günü Kaza Şoku
Edinilen bilgiye göre, sanatçı Cüneyt Arkın'ın (Cüreklibatur) yeğeni Turan A.'nın kullandığı minibüs, Akarbaşı Kavşağı'nda bir otomobille çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur (34), gelini Aslı Cüreklibatur (33), akrabaları Seda Atik (28) ile Nuran İrişen (53) yaralandı. Yaralılar, 112 ambulanslarıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 12. Uluslararası Eskişehir Film Festivali açılış töreninde kendisine onur ödülü verilecek olan Cüneyt Arkın, merasime dakikalar
kala kaza haberini alınca eşi Betül Cüreklibatur ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte hastaneye geldi. Yaralı oğlu, gelini ve diğer akrabalarını ziyaret eden Arkın, Büyükerşen'e kendisini tekerlekli sandalyeye koyduklarında kötü hissettiğini anlattı. Cüneyt Arkın, kazanın nasıl olduğunu ise bilmediğini söyledi.
Arkın'ın akrabaları da, "Yaralıların hepsinin sağlık durumları iyi. Oğlu, gelini ve diğer akrabaları ödül törenine geliyorlardı" dedi. Cüneyt Arkın, eşi ve Büyükerşen ile birlikte daha sonra ödül törenine katılmak üzere hastaneden ayrıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.