'Çelik Manolyalar' Aydınlılarla Buluştu

Dünyanın en çok sahnelenen oyunlarından birisi olan "Çelik Manolyalar" adlı tiyatro oyunu Aydınlı tiyatroseverlerle buluştu.

'Çelik Manolyalar' Aydınlılarla Buluştu
Dünyanın en çok sahnelenen oyunlarından birisi olan "Çelik Manolyalar" adlı tiyatro oyunu CHP Aydın Merkez İlçe Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Aydın Belediyesi Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi'nde sahnelendi. Oyunu başta Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve Aydın Belediye Meclis üyeleriyle çok sayıda davetli izledi.
Çelik Manolyalar, bir kuaför salonunda, hayata direnen kadınların mücadelesini anlatıyor. Aslında çelik yüreklerle savaşırken, manolya gibi solan bu kadınlar dış görünüşlerinde hiçbir şeye aldırmıyor gibi görünüp, süslenip, düğün hazırlığı yaparlarken, içlerinde hastalık, ölüm, yaşam mücadelesi veriyor. Robert Harling'in kaleme aldığı oyun, Mehmet Ergen tarafından yönetiliyor. Oyunda Saadet Işıl Aksoy, Şenay Gürler, Suzan Aksoy, Suna Keskin, Oya İnci, Aslıhan Erguvan gibi Türk Tiyatrosu'nun önemli kadın oyuncuları rol alıyor.
İzleyicilerden büyük beğeni toplayan Çelik Manolyalar oyunu, renkli görüntülere sahne oldu. Tiyatrocuların oyun sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken; CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş oyunculara çiçek verirken, kendilerini tekrar Aydın'da görmek istediklerini söyledi.