Belediyeden işçilerine 1 Mayıs Bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Mayıs kutlamaları için İstanbul'a giden işçileri çiçeklerle uğurladı. Perşembe Pazarı'nda

Belediyeden işçilerine 1 Mayıs Bayram hediyesi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Mayıs kutlamaları için İstanbul'a giden işçileri çiçeklerle uğurladı. Perşembe Pazarı'ndaki uğurlama töreninde tüm belediye çalışanlarına bir de müjde veren Başkan Karaosmanoğlu, banka ihalesindeki promosyon gelirinin tamamının personele dağıtılacağını söyledi. Çalışanlar tarafından bu haber "1 Mayıs Bayramı hediyesi" olarak değerlendirildi.

Her fırsatta çalışanlarına alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı'nda düzenlenecek kutlamalara katılmak üzere İstanbul'a giden işçilerini törenle uğurladı. AK Parti İl Başkanı Zeki Aygün'ün de katıldığı uğurlama töreninde Başkan Karaosmanoğlu, kutlamalara katılacak tüm işçiler adına Hizmet-İş 2 No'lu Şube Başkanı İrfan Gün'e çiçek takdim etti.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Türkiye'nin sivil demokrasi yolculuğu bütün hızıyla devam ediyor. İnsan eksenli bir yönetim anlayışı hayata geçiyor. Yılların biriktirdiği sorunlar bir bir çözüme kavuşuyor. 1 Mayıs 1977'de, 33 yıl önce yaşadığımız karanlık gün, yerini aydınlık bir bayrama bırakıyor. Hepinizin bildiği gibi; 1 Mayıs hükümetimiz tarafından 33 yıl sonra 'Emek ve Dayanışma Günü' adıyla bayram ilan edildi.'' açıklamasını yaptı.

MAAŞLAR İÇİN BANKA İHALESİ YAPILACAK

Perşembe Pazarı'ndaki işçilere, ''Sevgili çalışma arkadaşlarım'' diye seslenen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir'deki işçi ve memur tüm çalışanları sevindiren bir haber de verdi. ''Bayramlar aynı zamanda paylaşma ve hediyeleşme günleridir'' diyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bir müjdeyi, bir hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. İşçi, memur emekçilerimizin maaşlarında hangi bankayı kullanacağımızı tespit için bir ihale düzenliyoruz. Bize bu hizmeti vermek için bankalar yarışacaklar. İhale sonucunda belediyemiz hatırı sayılır bir gelir elde edecek.'' şeklinde konuştu.

PROMOSYON GELİRİNİN TAMAMI ÇALIŞANLARA

Başkan Karaosmanoğlu, ''Promosyon geliri denilen bu gelirin tamamını, emekçilerimize vereceğiz. Güle güle kullanın. 1 Mayıs gerçek bayram olsun, bayramınız kutlu olsun.'' sözleriyle de Büyükşehir çalışanlarına 1 Mayıs Bayram hediyesi verdi. Başkan Karaosmanoğlu'nun bu müjdeli haberi, alandaki işçiler tarafından memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

Hizmet-İş 2 No'lu Şube Başkanı İrfan Gün de, hem kendilerini uğurlamaya geldiği, hem de böyle müjdeli bir haber verdiği için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini iletti.