Adana'da Şiddetli Yağışların Ardından

Yüreğir Belediye Başkanvekili Hıdır Bahçe Yenidoğan Mahallesinde evleri su basan vatandaşları ziyaret etti, ASKİ ve Yüreğir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Adana'da Şiddetli Yağışların Ardından
Selin sebep olduğu nedenleri de yerinde inceleyen Başkanvekili Hıdır Bahçe, bundan sonra da vatandaşların yağmurdan zarar görmemesi için gereken çalışmaların bir an önce yapılacağını belirterek "Vatandaşlarımızın evleri su altında kalmış. Bunu gelip yerinde gördük. Bundan sonra da böyle durumların yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Böylesine şiddetli yağışların çok nadir gerçekleştiğine dikkat çeken Bahçe, 'Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Ekiplerimiz şu anda çalışmalarını seri bir şekilde sürdürüyor. Bundan sonra bu tür baskınların yaşanmaması için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.
Yenidoğan Mahalle sakinleri sorunların çözümü için ilk defa bir belediye başkanının kendilerini ziyaret ettiğini belirterek "Sayın Hıdır Bahçe'den Allah razı olsun. Kendilerinin buraya gelmesiyle ASKİ ve Yüreğir Belediyesi ekipleri çalışmalarını daha seri bir şekilde sürdürüyor. Zarar tespiti için de Kaymakamlık ekiplerimiz geldi. Bizim tek isteğimiz bu su baskınına sebep olan nedenlerin tespit edilip giderilmesi yönündedir" dediler.