Dev Markaların Outletleri Starcity'de Buluşuyor

Dev markaların outletlerinin yer aldığı Starcity AVM ve Outlet Center, Boyner ve Yıldız Holding'in ortaklığında, 15 Nisan'da Yenibosna'da açılıyor.

Dev Markaların Outletleri Starcity'de Buluşuyor
Yenibosna Altınyıldız karşısında hizmete girecek olan alışveriş merkezinin tanıtım toplantısı Nişantaşı Sofa Otel'de yapıldı. Toplantıya katılan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, AVM'de yöneticilikten çok pazarlamacılık yapacaklarını söyledi. Boyner, "Bir AVM düşünün ki kendi reklamını yapmıyor, markalarının reklamını yapmıyor sadece ve sadece o markalara ait ürünlerin reklamını yapıyor. Biz beton satmıyoruz. Starcity cazip ürünler ve kampanyalar üzerine kuruldu. Markalar bizim AVM'miz için ürünlerini yeniden tasarladılar. 117 marka bu alışveriş merkezinde ürün satmak için birbirleriyle yarıştılar. Olmayacak fiyatlarda, cazibe yaratmanın peşindeler. Bir kaç aydır bu böyle. Yüzde 80 doluluk oranıyla hizmete girecek. Alışveriş merkezinin açılması için acele etmedik. Birçok iyi markanın yan yana gelmesini bekledik. Şimdi bunun vakti geldi. Krizin ortasında en iyi markaları davet etmek çok kolay değildi. Markalar ne adar satarsa o kadar kira ödeyecekler. Yıldız Holding'e teşekkür borçluyuz. Müşterilerimizin vazgeçemeyeceği bir alışveriş merkezi olması için uğraştık. Çok heyecanlıyız. 15 Nisan'da Starcity AVM'yi açacağız. Markalar ürünlerini sadece Starcity'de satacaklar. 10 metre ilerideki bir mağazada satmayacaklar. Bizim yüzde 40, Yıldız Holding'in yüzde 60 pay alacağı bir merkez olacak. Yatırımın geri dönüşü gündemimizde hiç olmadı şuanda da yok" dedi.

Toplantıya katılan Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş ise kiracılarla yaptıkları ortak geliştirmeler ve paylaşımların fiyat olarak müşterilere yansıyacağını belirterek, "Fiyatların ucuzluğunda müşteriler denetleyici olacaktır. Biz de bunu markalarla kira sözleşmesinde belirledik. Amacımız müşterilerimiz sürekli bu AVM'ye çekebilecek markalar ve bu markaların cazip fiyatlı ürünlerini sunmak. Bunu başarabileceğimizi biliyoruz" diye konuştu.

Toplantıya katılan Works Reklam Ajans Başkanı Atilla Aksoy ise alışveriş merkezini diğerlerinden ayıran özellikler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Aksoy, alışveriş merkezi işletmeciliğinde yeni bir konsept yarattıklarını belirterek, Starcity'in alışılagelmişin dışında, bir çok ürün ve markayı bir araya getirdiğini dile getirdi. Aksoy, "Starcity'de müşteriler ve markalar için her şey düşünülmüş durumda. Hem müşterilerimizi hem de kiracılarımızı dinleyerek, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu.