Dede Torun Aynı Kulvarda Yüzdü

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği tarafından organize edilen yüzme yarışmasında dede ile torun aynı kulvarda yarıştı.

Dede Torun Aynı Kulvarda Yüzdü
İlçe Emniyet Amirliği tarafından Sefaköy kaplıcalarında bulunan açık havuzda serbest stilde yapılan 50 metre yüzme yarışında, 68 yaşındaki eski Yenidoğan Mahallesi muhtarı Mustafa Türkdoğan ile 18 yaşındaki torunu Mustafa Türkdoğan beraber yarıştı. Kıyasıya geçen yüzme yarışması sonunda torun Mustafa Türkdoğan birinci, Hasan Bengiler ikinci, Erkan Kısakol üçüncü olurken, dede Mustafa Türkdoğan ise dördüncü oldu.
Kendi adını taşıyan torunu ile yarışmaktan büyük gurur duyduğunu söyleyen 68 yaşındaki eski Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Mustafa Türkdoğan, " Torunum Mustafa ile aynı kulvarda yüzerken kendi gençliğimi hatırladım. Yaşlılığın eseri onu geçemedim ama yinede dereceye girdiğim için çok mutluyum " dedi.
Torun Mustafa Türkdoğan ise, " Yarışma esnasında dedemin yanımda olduğunu hissetmek bana manevi bir güç verdi ve yarışı kazandım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah dedeme uzun ömür versin " diye konuştu.
Yüzme yarışmasında dereceye girenlere madalyaları İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör ve davetliler tarafından verildi.