Polis Haftası Halk Yürüyüşü

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası münasebetiyle bir 'Polis Haftası Halk Yürüyüşü' düzenledi.

Polis Haftası Halk Yürüyüşü
Sivas Tren Garı'nda başlayan yürüyüşe, Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve çok sayıda polis erkanı ile öğrencinin yanı sıra, Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor oyuncularından Hayrettin Yerlikaya, Murat Sözgelmez'de yürüyüşte yer aldı.
Sivas Tren Garı'ndan başlayan yürüyüş İnönü Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Yürüyüş esnasında Sivas Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisler, vatandaşlara karanfil dağıttı. Kortej ile birlikte yürüyüşe katılan öğrenciler ise 'Polis vatandaş el ele daha huzurlu günlere', 'Polis demokratik ve hür düzenin koruyucusudur' yazan pankartlar ile birlikte, büyük bir Türk Bayrağı'da açtı. Vatandaşlar yürüyüşe yoğun ilgi gösterirken, Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın da özellikle polis üniforması giymiş küçük bir çocuk ile yakından ilgilendiği görüldü.
Yürüyüşün sona ermesinin ardından konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Seyhan, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız içi çok teşekkür ederim. İnşallah polis vatandaş iş birliği ile daha huzurlu ve güvenli günlere erişeceğiz" dedi.
Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara kek ve meyve suyu ikram edildi. Yürüyüş esnasında trafiğe kapatılan İnönü Bulvarı'da, yürüyüşün sona ermesinin tekrar trafiğe açıldı.