İstanbul'a ünlü pandomimciler geliyor

Dünyanın en ünlü pandomim tiyatro grubu Mummenschanz, 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir Sahnesi'nde gösteri sunacak.

İstanbul'a ünlü pandomimciler geliyor

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde sahne alan İsviçreli grup Mummenschanz, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmenliği etkinlikleri kapsamında Devlet Tiyatroları ve İsviçre Büyükelçiliği desteğiyle İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Replik ve müzik içermeyen eserleriyle Broadway'de üç yıl boyunca sahne alan tek pandomim tiyatro grubu olan Mummenschanz'ın, 10 ve 11 Nisan'da İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir Sahnesi'nde gerçekleşecek gösterilerinin 7,5 ve 12,5 lira olan biletleri Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.

Mummenschanz, kurulduğu 1972 yılından bu yana Broadway'in Bijou Tiyatro Sahnesi de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde sahne aldı.

İsviçreli tiyatro grubunun maskeler, çarpıcı kostümler, özel ışıklandırmalar ve mimlerle sahneye koyduğu gösterileri, 7'den 70'e her kesimden seyirciye hitap ediyor. Gösteriler, pandomimin sessizliğinde, seyircileriyle özel diyaloglar kuruyor.