'Ak' Gençlerden Başkan Vardar'a Ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, kısa süre önce göreve başlayan Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, kısa süre önce göreve başlayan Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Vardar, gençlerle gurur duyduğunu belirtti.
Başkanlık görevini devraldıktan sonra yeni yönetim kurulunu belirleyen Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adiloğlu, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Vardar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ve yardımcısı Halil Ambartepe'nin yanı sıra Osmangazi İlçe Gençlik Kolları yönetiminden Fatih Yurtsever, Ercüment Güvenç, Semih Peksert, Berat Day, İbrahim Arı, Mustafa Altıner, Abdullah Arslan, Hacer Filiz, Cesur Kartal, Erkan Kırcalı ve Tolga Korkmaz da katıldı.
Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Vardar, "Ülke ve şehir yönetiminde söz sahibi olmak istemeniz, bu yönde meyilli olmanız, önemsenecek bir durumdur. Özellikle partimiz gençliğinin böyle istekli ve heyecanlı olması bizleri gururlandırıyor. Sizler üreten, araştıran, geliştiren birer genç olacaksınız, bizler de her zaman sizlere destek olacağız. Gelecekte şehrin yöneticileri siz değerli gençler arasından çıkacak. Yeter ki bu heyecan ve azmi kaybetmeyin" dedi.
Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ise, "Göreve gelir gelmez, her yönüyle partimizi temsil edecek arkadaşlarımızı bir araya getirerek yönetimimizi oluşturduk. İlçemizin her yöresinden, farklı kültürlerden arkadaşlarımızdan kurulu bir yönetimimiz oldu. Çok çalışarak bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.