Nazilli'de Yeni Bir İşyeri Açıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede yeni faaliyete geçen bir işyerinin açılışını yaptı.

Açılışa Başkan Alıcık ile birlikte Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazillimize açılan İş yeri açılışlarında her zaman söylediğim gibi biz Nazilli'de yeni iş yeri açacak olanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ve işlerini de kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz. Nazillimize de yeni yeni iş yerlerinin açılmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın ucuzu ve kaliteyi bulması temennimizdir" dedi.
Firma sahiplerinden Erol Gözümoğlu da; "Nazilli'de böylesine güzel Altın mağazasını kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Nazilli'ye yeni model altınlarının zarafetini ve güzelliğini yansıtacağız. Ayrıca Nazilli içinden ve dışından açılışımıza katılma nezaketinde bulunan ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle çiçek gönderme nezaketinde bulunan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Yapılan konuşmalardan ardından İlçe Müftüsü H. Hüsnü Sula, kısa bir dua okudu. Duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç birlikte kesti.