Betuyab Olağan Genel Kurulu

Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nin (BETUYAB) 2010 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda, Cemil Uğurlu yeniden başkanlığa seçildi.

Betuyab Olağan Genel Kurulu
Genel Kurul'da bir konuşma yapan Cemil Uğurlu, Türkiye turizminin gurur kaynağı olan Belek'in, mimarı yatırımcılar olarak bir faaliyet yılını daha geride bıraktıklarını belirterek, "Gururla söylüyorum ki Belek, bugün Türkiye turizminin en gözde ve örnek alınan destinasyonu" dedi. BETUYAB ve Belek modelinin sadece yurtiçinde kurulan turizm birliklerine örnek olmakla kalmayıp, yurtdışında da ses getirdiğini ifade eden Uğurlu, "Türkmenistan ve Hırvatistan'dan heyetler modelimizi incelemek üzere Belek'e gelmiştir.
Henüz başında olduğumuz 2010 sezonu için ise umut verici bir tablo gözüküyor. BETUYAB olarak katıldığımız fuarlardan edindiğimiz izlenim, 2010 yılının 2009 yılına göre daha iyi geçeceği yönündedir" ifadelerini kullandı.
Olağan Genel Kurul'da, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nin Yeni Yönetim Kurulu, Başkan Cemil Uğurlu,Yusuf Hacısüleyman,Sezai Bacaksız,Mehmet Ersoy,İsmet Güral,Mustafa Nazik,Hayrettin Özaltın,Ali Özdoğan,Nadire İçkale'den oluşurken, Bekir Akkaş ve Hüseyin Öner ise denetim kurulu üyeliğine seçildi.
Kamu-özel sektör ortaklığının turizmdeki ilk örnek modeli olarak kurulan, 47 otel ve golf tesisinin üye olduğu Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) 1989 yılından bu yana, Belek'in idari, altyapı, çevre ve tanıtma projeli çalışmalarını kamu ile koordinasyonlu olarak yürütüyor.