Polis Memurundan Resim Sergisi

Türk Polis Teşkilatı'nın 165'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Milas'ta görev yapan polis memuru İsmail Utku'nun kişisel resim sergisini açtı.

Milas'ta Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polis Memuru İsmail Utku'nun kişisel resim sergisinin açılışı yapıldı.
Resim sergisinin açılışı öncesinde konuşan Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, resimleri incelediğini, resimlerin çok güzel olduğunu ve profesyonelce yapıldığını belirtti ve sonrasında serginin açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesi Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından kesildi. Sonrasında açılışa katılanlar sergiyi gezdi. Serginin gezilmesinin ardından Polis Memuru İsmail Utku, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı'ya yapmış olduğu portresini hediye etti.
Salonda 44 tane eser bulunduğunu belirten Polis Memuru İsmail Utku: "Daha önceki görev yerim Sivas'ta yine benim gibi resim yapan bir arkadaşımla karma sergi açmıştım. Bugünkü sergi benim üçüncü sergim oluyor. Yine geçen Milas'ta sergi açmıştım. Salonda, doğa, tarım, tarihi eserler ve hayvan resimlerinden oluşan yağlı boya ile yapılmış eserler bulunuyor. Resimlerimde kısacası Milas'taki yaşamı anlattım diyebiliriz. Bu resimler son 3 yıl içinde yapmış olduğum eserler" şeklinde konuştu.