Muhtarlara Teşekkür Plaketi

MHP Menteş Köy Temsilciliği, köye yaptıkları hizmetlerden dolayı 4 eski muhtara teşekkür plaketi verdi.

MHP Menteş Köy Temsilciliği, köy muhtarlığı süresindeki hizmetleri nedeniyle hayatta olan 4 muhtara teşekkür plaketi verdi. Törene Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş, MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılınç, MHP Beçin Belde Başkanı Bayram Uyar, MHP'li Beçin Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Menteş Köy Temsilcisi Erkan Gezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve köy halkı katıldı.
Törende konuşan MHP Milas İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, "Bizim milliyetçilik anlayışımız, Ulu Önder Atatürk'ün tarif ettiği milliyetçiliktir. Ülkenin tüm fertlerini kucaklayan, eşit tutan bir anlayıştır. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda omuz omuza çarpışan bu milletin asil evlatlarını nasıl ayırt edebiliriz? Bu hangi akla ve mantığa sığar? Daha öncede Sağcı-Solcu, Alevi-Sünni diye ayırmaya kalkıştılar ancak milletimiz bu oyuna gelmedi. Şimdi de Türk-Kürt diye ikiye bölmeye çalışıyorlar. Yine başaramayacaklar. Kaldı ki bu milletin böyle bir talebi de yok" dedi.
İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş da, Cumhuriyet tarihindeki en yüksek bütçenin bu dönem Milas'a ayrıldığını belirterek; "3,5 milyon TL bütçenin ayrıldığı Milas, birçok hizmete kavuşacaktır. İlçemizin lehine olan her konuda destek vermeyi kendimize bir görev olarak kabul ettik. Yapılan yanlışlara da elbette karşı çıkacağız ve halkımıza anlatacağız" diye konuştu.
Belediye Meclis üyesi Aşkın Kılınç ise, belediye meclisinde uyum içerisinde olunduğunu vurguladı. Kılınç; "Bir yılın sonunda neler yapıldığını, hangi projeye evet, hangisine hayır dediğimizi halkımızla paylaşacağız. Bundan sonraki süreçte bunu, belirli aralıklarla tekrarlayacağız" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, muhtarlık yaptığı süre içerisindeki hizmetleri nedeniyle; Ömer Demirkan, M. Kemal Arıcı, Durmuş Kömür ve İbrahim Evtaşı'ya birer teşekkür plaketi verildi.
Rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan Ömer Demirkan ve Durmuş Kömür'ün plaketleri yakınlarına verildi.