Emniyet Müdürlüğü'nden Emekli Personele Vefa

Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Türk Polis Teşkilatı'nın 165

Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle yeni emekli olan polis memurları, eski emekli personel ve aileleri ile şehit yakınlarına yemek verdi.
Polis Evi'nde düzenlenen yemekte konuşan Vali Celalettin Cerrah, babasının polis olduğunu ifade ederek, "İnsanlar için can ve mal güvenliği önemlidir. Güvenlik bir ülkenin en önemli unsurlarındandır. Türk Polis Teşkilatı da çok köklü bir kurumdur. Teşkilatın memuruna emekli olduktan sonra da sahip çıkması lazım. Teşkilatlar nasıl çalışırken mensuplarına sahip çıkıyorsa, emekli olduklarında da sahip çıkmalıdır. Sahip çıkılmazsa başarı olmaz. Bende sizlerin içinden gelen biriyim. Burada sizlerle olmaktan
büyük memnuniyet duyuyorum. Her zaman başım üstünde yeriniz var, kapım size sonuna kadar açık. Hepinize nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından yeni emekli olan polis memurlarına plaket verildi. Plaket töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Ceren, "Bu sene ilkini düzenlediğimiz bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Bizler emekli olan personelimizin de her zaman yanında olacağız. Onlara ve ailelerine destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Bu arada yemeğe katılanların arasından çekiliş yapılarak 10 kişiye değişik hediyeler verildi. Tören Osmaniyeli sanatçı Yunus Güşa ve ekibinin sunduğu müzik ziyafeti ile sona erdi.
Yemeğe Vali Celalettin Cerrah, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Davut Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman Erkol, vali yardımcıları, kaymakamlar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emekli personeller ve aileleri, EMŞAD Başkanı Mahmut Kaplan ile şehit yakınları katıldı.