Villalı, Yatlı Uyuşturucu Kaçakçısı

Hollanda'dan Antalya'ya lüks otomobiller ile zulalanmış şekilde uyuşturucu hap getirdikleri öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı yapan çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Hollanda ve Türk vatandaşı olduğu belirlenen Şeref B. ve Yaşar İ.'nin lüks otomobiller ile Hollanda'dan Türkiye'ye uyuşturucu hap getirdiği bilgisini alan polis, iki şahsı takibe aldı. Antalya'nın Güzeloba Mahallesi'nde bulunan lüks eve düzenlenen operasyon ile Şeref B. ve Yaşar İ. gözaltına alındı. Operasyonda
lüks otomobillerle Hollanda'dan Türkiye'ye getirildiği tespit edilen 50 bin Ecstasy hap ele geçirildi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Ali Y. ve İrfan Ç. isimli 2 şahıs daha gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde 3 adet ruhsatsız tabanca, suç geliri olduğu öne sürülen 20 bin TL ile 7 bin 100 dolar ele geçirildi. Çete liderinin lüks bir ev ve yatının bulunduğu öğrenildi.
Çete liderinin sevgilisi olduğu belirtilen N.P. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, 'suç örgütü kurarak uluslararası uyuşturucu madde ticareti' yaptıkları iddia edilen diğer zanlıların sorgusu devam ediyor.