Katil Güvenlik Kamerasında

İzmir'de üç günde 3 kişiyi öldüren Hamdi Ayri, son kurbanı "Azra" takma adlı travesti Mustafa Has'a ait cep telefonunu satmak için girdiği bayide güvenlik kameralarına takıldı.

Katil Güvenlik Kamerasında
Kurbanlarını kafalarına tek el ateş ederek öldürdükten sonra çantalarını alarak kaçan katil, son cinayetini işledikten sonra Mustafa Has'a ait cep telefonunu satmak için bir telefon bayisine gitti. Telefonu sattıktan sonra bir otobüs firması ile Bodrum'a kaçan şahıs, yakalanarak İzmir'e getirildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Hamdi Ayri'nin gözaltına alındığı andan, tutuklandığı ana kadar susma hakkını kullandığı öğrenilirken, yapılan çelişkili açıklamalar, kamuoyunda cinayetler konusunda
çok fazla gerçek dışı haberin yer almasına neden oldu.

ROBOT RESMİ KİM ÇİZDİRDİ
İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın, "Taktik icabıydı" dediği katilin robot resmi konusunda da belirsizlik devam ediyor. Son cinayetin ardından "Polen" takma adlı travesti Kazım T.'nin, "Resmi ben çizdirdim" demesi ve bazı emniyet yetkililerin "Allah yardım etti, yoksa yakalayamazdık" şeklindeki açıklamalarının yanı sıra katilin kimliğinin tespit edilmesinde Kazım T.'nin katkısının olduğunu söylemeleri dikkat çekti.
Emniyet Müdürü tarafından taktik icabı çizdirildiği iddia edilen robot resmin tüm birimlere dağıtıldığı ve robot resmin basında yer almasının ardından 155 polis imdat telefonuna binin üzerinde ihbar telefonu geldiği vurgulanırken, sahte olduğu iddia edilen eşkal hakkında gelen tüm ihbarların değerlendirilmesi de kafaları karıştırdı.