Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musevi Cemaati Başkanı Herman'ı kabul edecek. Başbakan Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yayınlanacak. (16.00/20.00)<

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musevi Cemaati Başkanı Herman'ı kabul edecek. Başbakan Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yayınlanacak. (16.00/20.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus Büyükelçisi Gley El Hac ile Uganda Büyükelçisi Muhammed Ahmed Kisuule'yi Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (14.30/15.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Atina'da temaslarda bulunacak. Babacan, Başbakan Yorgo Papandreu, Maliye Bakanı ve Ekonomi, Rekabet ve Denizcilik Bakanı'yla bir araya gelecek.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Ford Avrupa Başkanı John Flemming ile Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, Kocaeli'nde '6 milyonuncu Transit'in üretim bandından indirilişine ilişkin düzenlenecek törene katılacak. (10.00)

Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, DTM'de "Ortadoğu Irak ve Komşu Ülkeler Fuarı"yla ilgili basın toplantısı yapacak. (11.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde ''ODTÜ Mikroelektromekanik Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi''nin proje açılış toplantısına katılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş'ı kabul edecek. (10.30)

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Final Sergisi, Altınpark'ta açılacak. (11.00)

Münevver Karabulut'un öldürülmesiyle ilgili açılan davada Cem Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun yargılanmalarına Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30)

Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapacak. (10.00)

Diyarbakır Baro Başkanı Mehmet Emin Aktar, Diyarbakır'da yapılacak Kürt Konferansı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Dicle Üniversitesi'nde 1. Uluslararası Katılımlı Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliği Sempozyumu ve Mermercilik Şurası'nın tanıtım programı yapılacak. (14.00)

Bursa'ya açılacak Bosna Hersek Fahri Konsolosluğu'na ilişkin protokolüne ilişkin imzalar bugün atılacak. (10.30)

Adana Valisi İlhan Atış, Merkez ilçe kaymakamları ve okul müdürleriyle Seyhan Kültür Merkezi'nde toplantı yapacak.(10.00)

Şanghay Expo Fuarı'nın açılışı 20 devlet ve hükümet başkanının katılımıyla gerçekleştirilecek.

Filistin Film Festivali Londra'da başlıyor. Bir hafta sürecek festivalde Filistinlilerin yaşadıkları acılar beyaz perdeye yansıyacak.

Türkiye ile Irak'ın kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi arasında olumlu yönde gelişen ekonomik ve siyasi ilişkiler basına da yansıdı. Bölgede yayın hayatına başlayan ilk Türkçe ve Kürtçe dergi olma özelliğini taşıyan Diyalog (Türknasi) Dergisi, yaptığı olumlu haberlerle ilişkilere katkı sağlıyor.

Şanghay Expo fuarının açılışı 20 devlet ve hükümet başkanının katılımıyla gerçekleştirilecek.

AVRASYA FEED

Kur'an-ı Kerim'in kısa surelerini ezbere okuyan 3 yaşındaki Azeri Zehra, görenleri hayrete düşürüyor.

Kazakistan'da helâl gıdadan sonra helâl oto tamircileri de büyük ilgi görüyor.