Bank Asya Mardin Şubesi açıldı

Bank Asya, yurt çapındaki hizmet ağına Mardin Şubesi'ni de ekledi.

Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Akyar, Mardin Şubesi'nin açılışında yaptı

Bank Asya, yurt çapındaki hizmet ağına Mardin Şubesi'ni de ekledi.

Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Akyar, Mardin Şubesi'nin açılışında yaptığı konuşmada; dünyada ve ülkemizde her geçen gün daha çok kabul gören katılım bankacılığının, üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğunu söyledi. Gelişmiş kredi kültürüne sahip Bank Asya'nın kendini üretim çarkının parçalarından biri gibi gördüğünü ifade eden Behçet Akyar, bu yaklaşımın bankanın başarısında önemli rol oynadığını ifade etti.

Bank Asya Genel Müdürü Cemil Özdemir ise temel kuruluş amacı reel ekonomiye finansman ve üretim desteği sağlamak olan Bank Asya'nın, bugüne kadar hizmet verdiği sayısız işletmenin başarı öykülerine ortak olduğunu söyledi. Mardin'de olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Cemil Özdemir, "Kendine has kültürel ve mimarı yapısıyla farklı kültürleri bir arada barındıran Mardin, tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra sanayi bakımından da hızla gelişmekte olan güzide bir ilimiz. Mardin'de üretenin, çalışanın emeğine, gelişimine katkıda bulunarak başarı öykülerimize yenilerini ekleyeceğimize yürekten inanıyoruz." dedi.

Mardin ve çevresinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda küçük ve orta ölçekli işletme bulunduğuna işaret eden Bank Asya Genel Müdürü Cemil Özdemir, "En zor zamanlarda bile çözüm ortağı olarak KOBİ'lerin yanında yer alan Bank Asya'nın bölgedeki işletmelere destek olmak ve tam kapsamlı bir hizmet sunmak için hazırdır. Son dönemde açtığımız şubelerle birlikte şube sayımız 160'a yükseldi. Amacımız her ilde en az bir Bank Asya şubesine sahip olmaktır." ifadelerini kullandı.

Şubeleşmenin yanı sıra teknolojik altyapıya ve alternatif dağıtım kanallarına yaptıkları yatırımlarla dağıtım ağlarını yaygınlaştırdıklarını kaydeden Özdemir, özellikle ödeme sistemleri alanında çıkardıkları yenilikçi ürünler ve temassız çözümlerle son yıllarda Bank Asya'nın adından sıkça söz ettirmeyi başardığını sözlerine ekledi.

Mardin ekonomisinin gün geçtikçe büyüdüğüne dikkat çeken Mardin valisi Hasamn Duruer ise "Profesyonel bir kadro ile Mardin halkına ve esnafına en iyi ve hızlı hizmeti sunacaklarına inanıyorum. Mardin so yıllarda gerek turizimde gerekse sanayi ve tarımda önemli hamleler yaşamaktadır. Mardin'in güçlü bir ekonomisi var. Bank Asya'nın tarihi kentte açılması bankalar arası rakabete kalite getirecektir." şeklinde konuştu.