Antalyaspor'da neşeli idman

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantep maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ko

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantep maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek kontrolünde tek eksikle Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Beyazlı ekipte morallerin oldukça üst seviyede olması dikkatlerden kaçmadı. Son iki haftada aldığı galibiyetlerle puanını 40'a taşıyan ve 10'ncu sırada yer alan Antalyaspor, Gaziantep maçı hazırlıklarına güle oynaya devam ediyor. Ligden düşme tehlikesi bulunmayan ve rahat bir havada hazırlıklarına devam eden oyuncular, idman öncesi sık sık şakalaştı.

Orta sahada kısa bir toplantıyla başlayan idmanda oyuncular önce düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra orta alanda top kapma mücadelesi veren oyuncular kanatlardan orta şut çalıştı. Antalyaspor, idmanı son olarak ceza sahası yayı üzerinden çektikleri şut çalışmalarıyla tamamladı.

Hafta içindeki idmanlarda yer almayan hafif sakatlığı bulunan Jedinak takımla birlikte çalışmaya başlarken, yine hafta içi idmanda yer almayan Kerim Zengin düz koşu yaptı. Sakatlıkları devam eden ve hafta sonu oynayamayacak olan Sergey Djiehoua ve Volkan Altın ise bugünkü idmanda yer almadı.