Yıldırım ve Özgener arasındaki küslük devam ediyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener arasındaki küslük devam ediyor.

Voleybol İndesit Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem'in ev sahibi Cannes'i yenip, şampiyonlar liginde tarihinde ilk kez (Türkiye'de) finale kalması bile aralarına kara kedi giren TFF Başkanı Mahmut Özgener ile FB Başkanı Aziz Yıldırım'ı barıştıramadı.

Salona girerken Özgener'i soğuk bir el tokası ile karşılayan Yıldırım, Özgener'in iki sıra önünde Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile otururken, Özgener TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan ile arka sırada karşılaşmayı seyretti.

Fenerbahçe'nin finale kalmasından sonra gözler bu sefer Özgener'e çevrildi. Yıldırım'ı tebrik edip etmeyeceği merakla beklenen TFF Başkanı Özgener, Fenerbahçe başkanının kendisine soğuk davrandığını ileri sürüp bu kez o da Yıldırım'ı tebrik etmedi.

Özgener'in yakın çevresine "Fenerbahçe'nin sayın başkanından beni yanına çağırmasını beklerdim. Bu suretle tepkimi ortaya koydum" dediği ileri sürüldü.

TFF Başkanı Özgener ile birlikte Başkanvekili Arıboğan ve Genel Sektreter Ahmet Güvener de M.Ali Aydınları'nı özel davetlisi olarak Cannes'a geldi.