Dilberay Salihli'de Hayranları İle Buluştu

Manisa'nın Salihli ilçesinde ünlü sanatçı Dilberay, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yüzme İhtisas Spor Kulübü'nde düzenlenen konsere aileler büyük ilgi gösterirken sanatçı Dilberay Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'dan halk konseri düzenlemesini istedi. Gazetecilere yeni çıkacak olan kaseti hakkında açıklamalar yapan Dilberay, "Çok yakında bir sinema filmi çekeceğim. Halkımın çekecek olduğum bu sinema filmini beğeneceğini düşünüyorum. Beni buralara halkım getirdi. Her şeyimi halka borçluyum. Bir hafta sonra piyasaya çıkacak olan 16 parçadan oluşan 'İtfaiyeci' isimli 59. albümüm
halkımız tarafından beğenileceğini düşünüyorum. Albümünün ilk konserini Salihli'de veriyorum. İlk klibimi İtfaiyeci isimli parçaya çekeceğim ve hayranlarım 2 hafta içerisinde klibi izleyecekler. Salihli Belediye Başkanı'ndan halka açık bir halk konseri istiyorum. Beni Salihli halkıyla buluşturan Yeşil Vadi Gece Kulübü İşletme sahibi Murat Bozağaç'a teşekkür ediyorum" dedi.
Yeşil Vadi Gece Kulübü İşletme Sahibi Murat Bozağaç ise, "Benim ve Yeşil Vadi Gece Kulübü'nün buralarda olmasına katkısı olan şehrim Salihli'ye böyle bir geceyi uzun zamandır hayal ediyordum. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. Dilberay'ı 3. kez sahnemde ağırlamaktan ve ülkemizin değerli sanatçılarını sahnemde ağırlamaktan dolayı gurur duyuyorum" dedi.