6. Uluslar Arası Tarsus Yarı Maratonu'nun 'Halk Yürüyüşü' Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, SEV ve TEMSA'nın sponsorluğunda bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu`nun "Halk yürüyüşü" yapıldı.

Aznakay Parkı`nda başlayan yürüyüş Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Caddesi, Yarenlik Alanı`nı takiben Cumhuriyet alanında Atatürk Anıtı`nda saygı duruşu ve İstiklal marşı'nın okunmasıyla son buldu.
Yürüyüşe Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Belediye meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, izci grupları, gaziler ve Kuvayi Milliyeciler, maraton için kente gelen sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yürüyüşe katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının Tarsus`u ve Türkiye`nin adını tüm dünyaya duyurmak olduğunu söyledi.
Başkan Kocamaz, "Tarsus için güzel bir etkinlik. Tarsus`un tanıtımı açısında bu etkinliklerin daha fazla yapılması gayreti içerisindeyiz. Etkinliğimiz yarın sabah 09.00`da Maraton Koşusu ve 09.30`da ise halk koşusu başlayacak. Ardından ödül töreni ve Mustafa Sandal Konseri ile devam edecek. Bu çok önemli günde tüm Tarsusluların maratona katılmasını bekliyoruz. Tarsus için çok önemli ve tarihi bir günde tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz." dedi.