Trabzon 2011 EYOF denetlenecek

Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali (EYOF) Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba'nın da yer aldığı heyet, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Trabzon 20

Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali (EYOF) Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba'nın da yer aldığı heyet, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın yapılacağı tesislerde incelemelerde bulanacağı bildirildi.

Liba başkanlığındaki 9 kişilik heyette, EYOF Komisyon Üyesi Joseph Cassar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Usta da yer alacak.

Tesislerde inceleme yapacak heyetteki teknik delegeler şu isimlerden oluşuyor: "Chris Cohen (Atletizm), Jan Holmın (Basketbol), Roland Hofer (Bisiklet), Densign White (Judo), Alfonso Wucherpfennıg (Yüzme), Arne Elovsson (Hentbol) ve Philip Berben (Voleybol)"

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile de görüşecek heyet üyelerine, EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yapılacak.

Heyet üyeleri ayrıca, müsabakaların yapılacağı spor tesislerinin yanı sıra konaklama yerleri ve sağlık merkezlerinde de incelemelerde bulunacak.