SABİO ve SOBİO'da derece alanlar ödüllendirildi

Kırıkkale Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sayısal (SABİO) ve Sosyal Bilimler(SOBİO) Olimpiyatları'nda

SABİO ve SOBİO'da derece alanlar ödüllendirildi
Kırıkkale Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sayısal (SABİO) ve Sosyal Bilimler(SOBİO) Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen madalya töreninde, toplam 36 okuldan yaklaşık 1200 öğrencinin katıldığı olimpiyatlarda ilk 10'a giren öğrencilere altın, gümüş, bronz madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Uluç, Kırıkkale Yurt-Kur Müdürü İbrahim Uyar, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan açılışın ardından olimpiyatlar hakkında bilgi veren Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çepik, "Kırıkkale'de geleneksel olarak 8.sini düzenlediğimiz bu bilim olimpiyatlarında amacımız öğrencilerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak ve geleceğe daha emin adımlarla ilerlemelerini sağlamaktır.'' dedi.

Öğrencilere madalyalarını veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha başarılı olabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımız için hep birlikte hareket edeceğiz. Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Kırıkkalemizin eğitim kalitesini yapacağımız bu tür çalışmalar ile yükselteceğiz." şeklinde konuştu.

Katılımın yüksek olduğu ödül töreninde öğrencilerden çok öğrenci velilerinin heyecanlı olduğu gözlendi.