Hürsiad'dan 'Tecrübe Paylaşım Platformu'

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Genel Sekreteri Ertürk Şahin, BUGİAD İşadamları Akademisi'nde, bir üniversite öğrencisinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 4 yılda aldığı eğitimi 6 ayda verdiklerini söyledi

Hürsiad'dan 'Tecrübe Paylaşım Platformu'
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Genel Sekreteri Ertürk Şahin, BUGİAD İşadamları Akademisi'nde, bir üniversite öğrencisinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 4 yılda aldığı eğitimi 6 ayda verdiklerini söyledi.
Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Tecrübe Paylaşım Platformu Toplantısı Korel Termal Otel'de yapıldı. HÜRSİAD yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı toplantıya, BUGİAD Genel Sekreteri Ertürk Şahin, BUDİAD Başkan Yardımcısı Ali Durmuşlar, dernek yönetim kurulu üyeleri Bilal Koç ve Soner Eken konuk olarak katıldı.
6 AYLIK EĞİTİM
Toplantıda konuşan BUGİAD Genel Sekreteri Şahin, Bursa merkezde 353 üyeleri olduğunu, İnegöl ilçesinde de BUGİAD İnegöl adı altında bir şubeleri bulunduğunu belirtti. Toplam 438 üyeleri ile Bursa ekonomisine ve Bursa'ya hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Şahin, BUGİAD İşadamları Akademisi'nde ise bir üniversite öğrencisinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 4 yılda aldığı eğitimi hızlandırılmış olarak 6 ayda verdiklerini ifade etti. Derneğin yabancı dil okulu bulunduğunu da anlatan Şahin, İngilizce kursunun devam ettiğin yakında ise Arapça kursu verilmeye başlanacağını bildirdi.
PAYLAŞILDIKÇA ARTAR
HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik ise hayatta paylaştıkça eksilmeyen bazı değerlerin olduğunu hatırlatarak, bunlardan birinin de tecrübe olduğunu söyledi. Özçelik, "Tecrübe paylaşıldıkça artar. Tecrübe sahibine bir eksiklik, zafiyet getirmez" diye konuştu.
Toplantıda BUGİAD Başkan Yardımcısı Ali Durmuşlar, Genel Sekreter Ertürk Şahin, dernek yönetim kurulu üyeleri Bilal Koç ve Soner Eken yaşadıkları tecrübeleri anlattılar.