Görme engelliler, engel tanımıyor

Gaziantep'te faaliyet gösteren Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği (GÖR-BİR) adlı dernek kuran görme engelliler, farklı çalışmalara imza atarak

Görme engelliler, engel tanımıyor
Gaziantep'te faaliyet gösteren Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği (GÖR-BİR) adlı dernek kuran görme engelliler, farklı çalışmalara imza atarak üretime katkıda bulunuyor. Görme engelliler, sabundan meyve sepeti yaparak aile ekonomilerine katkı sağlıyor.

Dernek üyelerinin bu çalışmasını gören Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, görme engellileri ziyaret ederek başarılarının devamını diledi.

Dernek üyelerini azimli çalışmalarından dolayı kutlayan Tahmazoğlu, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. Başkan Tahmazoğlu, "Tüketen değil, üreten insan olmak için sabundan meyve sepeti yapan görme engelli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

Tahmazoğlu'nun, sık sık derneklerini ziyaret ettiğini ve tüm engellilerin sorunları ile birebir ilgilendiğini ifade eden GÖR-BİR Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Aysel, "Başkan Tahmazoğlu, tüm konuşmalarında engellilere yardım etmek için engelli olmak gerekmediğini vurguluyor. Her zaman, 'engelli vatandaşlara nasıl daha iyi yardım edebiliriz' diye bizlerle istişareler yapıyor. Biliyoruz ki bizlere yardım ettiği zaman Başkan Tahmazoğlu'nun gözlerinin içi gülüyor." diye konuştu.