Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Taksim'de yapılacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 'İl Güvenlik Kurulu' toplantısı yapılacak. (14

Taksim'de yapılacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 'İl Güvenlik Kurulu' toplantısı yapılacak. (14.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük 'Enerji Güvenliği: Dünya ve Türkiye' konulu panele katılacak. (09.45)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Toplantısı'na konuk olacak. (15.00)

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettikten sonra 1. Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılışına katılacak (10.20-11.00)

İzmir'de 3 gün üst üste 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SES sendikası tarafından "çocuklara cinsel istismar" konusunda uzman hekimlerin katılacağı basın toplantısı düzenlenecek. (12.00)

Kars Sağlık ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik vitaminli gıdaların öğretilmesi amacıyla Vitamin Baba adlı tiyatro gösterisi sergilenecek. (20.00)

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Osman Candansever, polis okulu öğrencilerine tiyatro halinde trafik eğitimi verildi. Kılıktan kılığa giren müdür, sanatçılara taş çıkartırken, öğrencileri de bol bol güldürdü.

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu Türkiye-Yunanistan Siyasi İstişareleri toplantısı için Atina'yı ziyaret edecek.

Malezya-Türkiye Diyalog Derneği ile Malezya'daki Kedah İnsaniyah Üniversitesi arasında eğitim ve öğretim konusunda ortak çalışmayı ön gören protokol imzalandı. Protokole göre Kedah İnsaniyah Üniversitesin'den her yıl 35 tıp fakültesi öğrencisi eğitim için Türkiye'ye gönderilecek.

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri7nde yapacağı idmanla sürdürücek...(16.00)

Beşiktaş'ta Diyarbakırspor maçı hazırlıkları devam edecek (10.30)

Lider Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

TMOK Eski Başkanı Sinan Erdem için Kanyon Otel'de anılacak (18.00)