Türkiye'nin ilk sanal defilesi

Yepyeni bir deneyime hazır mısınız? Modaya ilgi duyuyor ya da modayla uğraşıyor musunuz? O halde, moda dünyasına açılan yepyeni bir kapının haberini veriyoruz: www.modazon.com.


Türkiye'de ilk defa internet ortamında profesyonel moda tasarımcıları, stylistler, moda editörleri, makyaj uzmanları, fotoğraf sanatçıları ve mankenlerin katılımıyla bir sanal defile organize ediliyor.

En önemlisi; bu defilenin konsepti ve başrol oyuncuları her ay değişiyor!
Böylece isteyen herkes beğendiği koleksiyonların defilesini istediği zaman ve istediği kadar izleme fırsatına sahip olacak. Defilelerin backstage'nde yaşananlara tanık olacak. Kısaca Modazon sayesinde, izleyici ile defileler arasındaki mesafe ortadan kalkacak, meraklıları defilenin her anını yaşayacak.

İlk Modazon sanal defilesi başarılı genç tasarımcılardan biri olan ve ülkemizdeki ilk deri tasarımcısı olarak adını duyuran Simay Bülbül'ün koleksiyonuyla gerçekleştirildi.

Defilenin styling ve sanat yönetmenliğini Umut Eker, fotoğrafçılığını Sedat Doğan, mankenliğini İstanbul Fashion Week'in yüzlerinden Didem Soydan yapıyor. Defilenin konsepti ise 'Tutku Bahçesi'

Tutku Bahçesi


"Özgür bırakılan bedenimizin ruhunu saran sarmaşıklar,
Arzularımıza meydan okuyan vazgeçilmez tutkular,
Yarınların kokusunu düşlerimizde hissettiren rengarenk çiçekler,
Ve her kadının içinde bir yerlerde yaşattığı tutku bahçeleri…"

Moda oyunları...

Markakod firması tarafından gerçekleştirilen ve moda dünyasının profesyonelleri ile moda meraklılarını bir araya getiren bu oluşumla, moda takipçileri www.modazon.com adresli web sitesi üzerinden, her ay, o ayın moda editöründen fotoğraf sanatçısına kadar alanında söz sahibi isimlerin yarattığı kreasyonları, bunların video ve fotoğraf çekimlerini canlı olarak izleyebilecekler. Moda dünyasındaki isimlerle yapılan röportajları okuyabilecekler.

Ayrıca isteyen kullanıcılar, kendi yarattıkları tasarımları, fotoğraf çekimlerini ve portfolyolarını profillerinde özgürce sergileyebilecek ve kendi kreasyonlarına oy toplayabilecekler. Farklı moda kategorilerindeki üretimler, Modazon jürisinin değerlendirmesine alınacak. Bu şekilde diğer kullanıcılardan en çok oyu toplayan ve yıl sonunda Modazon jürisi tarafından seçilen birinciler, kreasyonlarının sanal defilesini profesyonel manken ve fotoğrafçılarla hazırlama ve Modazon'da bir ay boyunca tanıtma şansını elde edecekler.

Ayrıca her ay Moda dünyası, sanat camiası, iş dünyası ve Modazon üyelerine özel olarak gerçekleştirilecek "Modazon Eventleri" ise, moda camiasının nabzını tutmak isteyen herkesin müdavimi olacağı iddialı gecelere imza atacak. Bu gecelere katılanlar defileyi ilk izleyenler olacak.