Önce resim eğitimi aldılar, sonra sergi açtılar

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (BUSMEK), resim branşında eğitim alan kursiyerler, eserlerini Ördekli Kültür Merkezi'

Önce resim eğitimi aldılar, sonra sergi açtılar
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (BUSMEK), resim branşında eğitim alan kursiyerler, eserlerini Ördekli Kültür Merkezi'nde izlenime açtı.

Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile hazırlanan serginin açılış kurdelesini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BEGEV'in kurucusu ve Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ve BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammet Soysal kesti.

BUSMEK Resim Öğretmeni Berna Balamur'un eğitmenliğinde 3 grupta resim çalışmalarına devam eden 72 kursiyerin 70 adet tablosu sanatseverlerin beğenisini topladı. 'Atatürk ve Bayrak', 'Semazen' ve 'hat' gibi çeşitli konuların işlendiği resimleri ilgiyle izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sergideki eserleri çok beğendiğini ifade ederek, emeği geçenleri tebrik etti.

Kursiyerlerden pazartesi grubu hazırladıkları 9 tabloyu Bursa Diyaliz Hastaları Derneği'ne bağışladı. Bursa Diyaliz Hastaları Derneği Başkan Yardımcısı Filiz Erakkuş, kursiyerlerin nazik tavrından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Sergi, Ördekli Kültür Merkezi'nde 30 Nisan Cuma gününe kadar görülebilecek.