İzmir'deki Cinayetler

İzmir'in Balçova ve Konak ilçelerinde aynı şahıs tarafından işlendiği tahmin edilen 3 cinayetin ardından 155 Polis İmdat telefonuna çok sayıda ihbar geldi.

İzmir'de 2 kadın ile bir transeksüeli kafalarına sıktığı tek kurşunla öldüren katil zanlısının eşkali, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkılarak çizildi. 1.70-75 boyunda, 65-70 kilo, esmer, atletik yapılı, Doğu kökenli olduğu tahmin edilen şahsın robot resmi basın mensupları ile paylaşıldı. Robot resmin internet sitelerinde yer almasının ardından İzmir'in değişik bölgelerinden çok sayıda ihbar alan ekipler, her ihbarı titizlikle değerlendirdi.
İhbarların asılsız çıkmasına rağmen katili kısa sürede yakalamak için tüm birimler çalışmalarını sürdürüyor. Telsizlerden geçilen anonslarda, gündüz çalışan personelin değişim saatlerinin uzadığı bildirilirken, tüm birimler ekipleri ile toplantı düzenleyerek, elde bulunan kamera görüntülerinden katil zanlısının eşkalini ekiplere bildiriyor. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, özellikle son cinayetin ardından bazı kamera görüntülerine ulaşıldığı ancak çok sağlıklı olmadığı öğrenildi.