Çelikcan'dan Pozantı'ya Müjde

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, Pozantı'ya yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin yapıldığını, sonuçların açıklanmasından sonra inşaatına başlanacağını ve bu yaz hizmete açmayı planladıklarını söyledi

Çelikcan'dan Pozantı'ya Müjde
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, Pozantı'ya yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin yapıldığını, sonuçların açıklanmasından sonra inşaatına başlanacağını ve bu yaz hizmete açmayı planladıklarını söyledi.
AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Sami Demir, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Bozdağ, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Abbas Arslan ve yürütme kurulu üyeleri, Başkan Vekili Mahmut Çelikcan'ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.
Teşkilat mensuplarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, Pozantı heyetine bir de müjde verdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçen Pozantı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesinin yapıldığını ifade eden Çelikcan, "Şu anda teklifler değerlendiriliyor. Çok kısa sürede sonuç açıklanacak ve yüzme havuzunun inşaatına başlanacak. Hedefimiz 2 ay içerisinde yüzme havuzunu tamamlamak ve yaz aylarında Pozantı halkının hizmetine açmaktır" şeklinde konuştu. Çelikcan'ın müjdesi üzerine AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Sami Demir ve teşkilat mensupları, bu hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Öte yandan, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık, Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Bozkurt da Başkan Vekili Çelikcan'ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileklerini sundu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, teşkilat mensupları ile belediye meclis ve il genel meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.