Avatar çılgınlığı Blu-ray ile devam ediyor

James Cameron'un beyaz perdede harikalar yaratan filmi Avatar vizyondan kalkması ile Blu-ray ve Dvd'leri çıkar çıkmaz 1.2 milyon kişi tarafından satın alındı. Avatar filmi böylelikle satış rekoru kırdı.Avatar'ın Blu-ray disklerin rağbeti daha fazla olduğu belirtildi.

Avatar çılgınlığı Blu-ray ile devam ediyor
Aktarılan verilere göre Avatar, yeni Blu-ray şampiyonu oldu. Kendisinden önce, piyasaya sürüldüğü gün 1.2 milyon kopya satan The Dark Knight zirvede bulunuyordu. James Cameron'ın yönetmenliğini yaptığı Avatar ise bu rekoru kırarak, satışa sunulduğu ilk gün 2.7 milyon kopya sattı. Film, Blu-ray ortamında satışa sunulduğundan itibaren toplam 5.2 milyon kişi tarafından satın alındı.

Tamam, pek çok kullanıcı satın aldı, ancak filmin piyasaya sürülen versiyonu 2D. Yakın zaman içerisinde filmin 3D ve özel bir Blu-ray versiyonunun piyasaya sürülmesi bekleniyor. Etrafı iyi kolaçan edin, kaçırmayın! Yapımın Oscar ödülleri esnasında yaşattığı hayal kırıklığına rağmen fanatizm biraz olsun dinmemiş gibi görünüyor. Tabii Arnold Schwarzenegger'in Avatar'a defalarca 'Abadah' demiş olması çok enterasan.