Sp'den İktadar Rotası

İzmir İl Teşkilatının 'Genişletilmiş Divan Toplantısı'na katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Devlet eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç, iktidara geldiklerinde aç, açık, fakir, işsiz kimse bırakmayacaklarını ve herkesin onuruyla yaşama hakkına sahip olacağını söyledi

Sp'den İktadar Rotası
  İzmir İl Teşkilatının ' Genişletilmiş Divan Toplantısı ' na katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Devlet eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç , iktidara geldiklerinde aç , açık , fakir , işsiz kimse bırakmayacaklarını ve herkesin onuruyla yaşama hakkına sahip olacağını söyledi . Toplumun hükümeti değiştirmek istediğini ve zamanı gelince kararını vereceğini savunan Tunç ; " AKP ' nin daha fazla devam etmesi mümkün değil . Her kesim emeğinin karşılığını alamadığından şikâyetçi durumda . Köylü , işçi , memur yedi sene içerisinde yoksullaştı , eridi , kazanımını kaybetti . Buna karşılık 13 olan dolar milyarderi sayısı ise 28 ' e çıktı . Böyle bir yönetim anlayışı ile bu ülkeyi daha fazla yönetmek mümkün müdür? " dedi . İl teşkilatının bir aylık çalışmalarının değerlendirildiği divan toplantısı , il binasında yapıldı . Toplantıda , İl Başkanı Şerafettin Kılıç , il yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları ve yönetimleri , kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili hazır bulundu .
" YÜKSEK İDEALLER SİYASETİ "
Partililere hitap eden Devlet eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç , her yolun bir çıkışı olduğunu ve AKP ' nin çıkabileceği en üst noktaya kadar çıktığını , artık inmeye başladığını ifade etti . Ülkenin ıslah edilemez noktaya gelmeden yönetimde doğru elleri bulacağını belirten Tunç , Saadet Partisi ' nin ilk seçimlerde bir zafer kazanacağını dile getirdi . " Milli Görüşçüler olarak yapamayacağımız şeyleri söylemekten Allah ' a sığınırız . Ülke kaynaklarını bu ülkenin vatandaşları arasında adil paylaştırma yürekliliğini ve cesaretini göstereceğiz . Günlük menfaat için değil , yüksek idealler uğruna siyaset yapıyoruz . Türkiye ' nin her yerinde aynı ilgiyi gören tek parti Saadet Partisi ' dir . " şeklinde konuşan Ahmet Cemil Tunç , Tayip Erdoğan ' dan sonra başbakanın SP Genel Başkanı Prof . Dr . Numan Kurtulmuş olacağını iddia etti .
" YOĞUNDÖNEM "
Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Şerafettin Kılıç ise , özellikle Ocak ayından beri çalışma tempolarını artırdıklarını ve yoğun bir döneme girdiklerini belirtti . İzmir programında SP Genel Başkanı Kurtulmuş ' u gençlerle ve muhtarlarla bir araya getiren organizasyonlar yaptıklarını hatırlatan Kılıç , bunun diğer kesimlerle devam edeceğini kaydetti . ' Saadet köylüyü dinliyor ' programı ile 265 köyü bir günde ziyaret ettiklerini ve İzmir ' in köylerini bu şekilde tamamlayacaklarını bildiren Şerafettin Kılıç , ' Saadet esnafı dinliyor ' adlı yeni ve geniş tabanlı bir çalışmanın hazırlıklarını sürdürdüklerine dikkat çekti . Kılıç şöyle devam etti : " İletişim kurduğumuz herkes , genel başkanımıza dair takdirlerini ve iltifatlarını iletiyor . Gittiğimiz bölgelerde partimize olan ilgiyi yakından görüyoruz . Biz de teşkilatlar olarak halkla birlikte olacağız , sokakta olacağız . Planlı-programlı taramalar ve faaliyetler gerçekleştireceğiz . Partimizi olması gerektiği noktaya ve konuma taşıyacağız . "