Ezel fırtına gibi esti

ATV'nin beğeniyle izlenen dizisi 'Ezel' 1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde tam 9 ödül birden aldı. 9 ödül karşısında sevincini gizlemeyen Dizinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, Ödül almanın önemli olmadığını söyleyerek önemli olanın İsmail Cem ismine ve onun adına düzenlenen organizasyona katkı yapmak olduğunu söyledi.

Ezel fırtına gibi esti
  Bu yıl ilki gerç ; ekleştirilen ve Antalya Kü ; ltü ; r Sanat Vakfı ( AKSAV ) tarafından dü ; zenlenen ' İsmail Cem Televizyon Ö ; dü ; lleri ' tö ; reninde adeta Ezel fırtınası esti .

Drama dalında en iyi dizi seç ; ilen Ezel , 8 ö ; dü ; l daha alarak geceyi 9 ö ; dü ; lle kapattı . Dizinin başrol oyuncusu olan ve drama dalında en iyi erkek oyuncu ö ; dü ; lü ; nü ; layık alan Kenan İmirzalıoğlu , ' Ç ; ok ç ; alışıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz . Başarımızı televizyon sektö ; rü ; ne bü ; yü ; k hareket getireceğine inandığım İsmail Cem Ö ; dü ; lleri ' nden ö ; dü ; ller alarak perç ; inlemek bizi inanılmaz mutlu etti . Antalya ' da Oscar Ö ; dü ; lleri yapılsa , bu kadar ö ; nemli isimleri bir araya toplamak zor olurdu . Ama isim İsmail Cem olunca , insanlar koşarak geldi . Ö ; nemli olan burada ö ; dü ; l almak değil , bu isme ve bu organizasyona katkıda bulunmak ' dedi .

Kanal D ' de yayınlanan ' Hanımın Ç ; iftliği ' dizisinin başrol oyuncusu Ö ; zgü ; Namal , drama dalında en iyi kadın oyuncu seç ; ildi .

Kanal D ' nin sevilen yapımlarından ' Aşk-ı Memnu ' geceden dö ; rt ö ; dü ; lle ayrıldı . Dizide Adnan karakterini canlandıran Selç ; uk Yö ; ntem , drama dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu ö ; dü ; lü ; nü ; kazandı .