Çorum'da silahlı çatışma: 2 ölü, 1 yaralı (2)

Çorum şehir merkezinde gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay saa

  Çorum şehir merkezinde gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü , 1 kişi ağır yaralandı .

Alınan bilgiye göre , olay saat 23 . 30 sıralarında Buharaevler Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi ile Tekceviz 10 . Sokak ' ın kesiştiği yerde meydana geldi . Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında başlayan tartışma . bir anda silahlı çatışmaya dönüştü . Tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı olayda Hacı Murat Uncu ( 40 ) olay yerinde hayatını kaybetti . Hemen yanında ağır yaralı olarak yatan Mustafa A . ( 37 ) ise ambulansla Çorum Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı . Yaralıya sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sırada , polis ekipleri de olaya karışan şahıslar hakkında Mustafa A . ' dan bilgi almaya çalıştı .

Olay yerinde ağır yaralanan Sinan Celt ( 30 ) ise yanındaki şahıslar tarafından 19 EP 618 plakalı bir araçla Buharaevler Mahallesi ' ndeki Özel Hastaneye bırakıldı . Yaralıyı bırakan şahıslar otomobilleriyle hastaneden uzaklaşırken , ağır yaralı Sinan Celt sevk edildiği Çorum Devlet Hastanesi ' nde hayatını kaybetti .

Çok sayıda polis ekibi bölgede çalışma başlattı . 19 EP 618 plakalı otomobille olay yerinden kaçtığı belirlenen şahısların arandığı bildirildi . Bu arada ölen Hacı Murat Uncu ' nun cinayet suçundan cezaevinde yattığı ve kısa bir süre önce tahliye olduğu öğrenildi . Polis , konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor .