Çorum'da silahlı çatışma: 2 ölü 1 yaralı

Dün Çorum'da meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi yaralandı.

Çorum'da silahlı çatışma: 2 ölü 1 yaralı
  Ç ; orum ' da dü ; n gece Buharaevler Mahallesi Dr . Sadık Ahmet Caddesi ile Tekceviz 10 . Sokağın kesiştiği sokak ü ; zerinde aralarında husumet bulunduğu belirtilen ili grup arasında silahlı ç ; atışma ç ; ıktı . Ç ; ıkan ç ; atışmada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı .

Edinilen bilgiye gö ; re , saat 23 . 30 sıralarında yaşanan olayda aralarında geç ; mişe dayalı husumet bulunduğu ö ; ğrenilen iki grup arasında başlayan tartışma ö ; nce kavgaya ardında da silahlı ç ; atışmaya dö ; nü ; ştü ; . Tabanca ve tü ; feklerin kullanıldığı bildirilen ç ; atışmada Hacı Murat Uncu ( 40 ) olay yerinde hayatını kaybederken Mustafa A . ( 37 ) ise yaralandı . Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk mü ; dale yapılan Mustafa A . daha sonra ambulans ile Ç ; orum Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı .
Diğer taraftan silahlı ç ; atışmada yaralanan Sinan Celt ( 30 ) ise yanında bulunan şahıslar tarafından 19 EP 618 plakalı bir otomobil ile olay yerinin yakınındaki Ç ; orum Ö ; zel Hastanesi ' ne gö ; tü ; rü ; ldü ; . Yaralı arkadaşlarını hastaneye bırakan şahıslar olay yerinden kaç ; arken , ağır yaralı olan Sinan Celt ise yapılan ilk mü ; dahalenin ardından sevk edildiği Ç ; orum Devlet Hastanesi ' nde hayatını kaybetti .

Silahlı ç ; atışmada olay yerinde ö ; len Hacı Murat Uncu ' nun cinayet suç ; undan sabıkası olduğu ve kısa sü ; re ö ; nce cezaevinden tahliye olduğu ö ; ğrenildi . Polis silahlı ç ; atışmadan sonra yaralı arkadaşlarını hastaneye bırakarak 19 EP 618 plakalı otomobil ile olay yerinden kaç ; an şahısların peşine dü ; şerken olayla ilgili olarak geniş ç ; aplı bir inceleme başlattı .